Wat onze partners zeggen...

"Via loodgieter-vergelijken.nl hebben wij ons klantenbestand aanzienlijk weten te vergroten. Ook een ideale service voor een beginnend glaszetbedrijf.“

"Wat ik erg prijzenswaardig vind is dat de servicedesk van loodgieter-vergelijken.nl erg vriendelijk en deskundig is. Mijn vertrouwen in Happy To Serve en de offerteaanvragen is dan ook zeer hoog."

"Ik wist niet dat het zo makkelijk was om aan klanten te komen. Meldde mijn bedrijf aan, werd teruggebeld en een paar dagen later ontving ik de eerste aanvragen!“

Loodgieters vergelijken

Snel en eenvoudig offertes bij
meerdere loodgieters aanvragen

Veel gestelde vragen

1) Hoe meld ik mijn bedrijf aan op loodgieter-vergelijken.nl?
Ga naar het online aanmeldingsformulier en meldt u aan. Na ontvangst van uw aanmelding neemt één van onze accountmanagers contact met u op om u verder te begeleiden bij uw vermelding op de website.

2) Hoe worden de aanvragen gefilterd?
Op onze website selecteren aanvragers op postcodegebied en type/soort opdracht. Op die manier krijgt u gerichte aanvragen binnen.

3) Wat zijn de kosten?
Uw bedrijf wordt gratis op loodgieter-vergelijken.nl geplaatst. U betaalt alleen maar een vast bedrag per aanvraag.

4) Worden alle aanvragen naar alle deelnemende bedrijven in een postcode gebied gestuurd?
Nee, de potentiële klant maakt zelf een selectie. Het grootste gedeelte betreft een offerteaanvraag bij 3 of 4 bedrijven.

5) Kan ik elk moment stoppen met loodgieter-vergelijken.nl?

Ja, u kunt elk moment stoppen door het sturen van een kort briefje of e-mail waarin u aangeeft te willen stoppen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

6) Is het mogelijk om tijdelijk een pauze te nemen op de website?
Ja dat is mogelijk voor maximaal drie maanden. Een verzoek tot tijdelijke stopzetting kunt u doorgeven per e-mail. Houdt u er rekening mee dat een eventuele vaste positie dan wel komt te vervallen.

7) Wat doen jullie om meer offerte aanvragen te genereren?
Dit doen wij door middel van internetmarketing, waarin wij sinds 1995 actief zijn.

8) Zijn de aanvragers van een offerte alleen prijskopers?
Nee, uit ervaring blijkt de gemaksfactor en het feit dat loodgieter-vergelijken.nl makkelijk vindbaar is, bijdraagt aan veel kwalitatief goede offerte aanvragen. Factoren als reactiesnelheid en vertrouwen spelen daarbij ook een grote rol.

9) Wat kan ik doen met aanvragen waar ik niks mee kan?
U kunt offerte aanvragen die bijv. geen correcte contactgegevens bevatten (fout e-mailadres EN fout telefoon nummer) binnen 5 werkdagen na offerte datum terugsturen. Wij vragen vriendelijk om het door te geven via e-mail.

10) Kan ik de informatie die bij mijn bedrijf staat aanpassen?
Ja, u bent er vrij in om de informatie die bij uw bedrijf staat aan te passen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe tekst en wij passen dit voor u aan. Ook aanpassingen qua regiovermelding of adreswijzigingen kunt u per e-mail aan ons doorgegeven.