Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type werkzaamheden*
Type service*
Type aanvraag*
Titel:
Naam: *
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Loodgieters vergelijken

Snel en eenvoudig offertes bij
meerdere loodgieters aanvragen

Meer over Loodgieters


Ervaart u problemen met uw huidige leidingen, problemen met de verstopte afvoer verstopt of wilt u nieuw sanitair laten installeren? Dan is het tijd om een loodgieter in te schakelen. Op loodgieter-vergelijken.nl vind u uiterst ervaren en betrouwbare loodgieters bij u uit de regio. Door gratis offertes aan te vragen kunt u gemakkelijk de kosten van meerdere loodgieters met elkaar vergelijken.

Het vakgebied van de loodgieter is veelzijdig. Een loodgieter verricht veel meer diensten dan alleen leidingreparatie of –vervanging. Ook isolatie behoort veelal tot de specialiteiten van een loodgieter.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

  • Plaatsing, vervangin en onderhoud van centrale verwarming, boilers en/of geisers
  • Realisatie van badkamers of een gedeelte hiervan
  • Dakisolatie, vervanging daklatten en leggen van dakpannen/-bedekking
  • Zinken en koperen goten en afvoeren
  • Aanleg van water- en gasinstallaties, plus herstel en vernieuwing
  • Riolering
Gespecialiseerde loodgieters
U zult vast weleens een bedrijfswagen of een website van een loodgieter hebben gezien. In sommige gevallen ziet u dan ook het logo van UNETO-VNI afgebeeld. Dit is een keurmerk speciaal voor loodgieters. Met dit keurmerk weet u als klant dat de loodgieters alle benodigde diploma’s hebben behaalden aan gestelde eisen voldoen. Hierdoor heeft u meer zekerheid dat opdrachten vakkundig en veilig worden uitgevoerd.

Een onderhoudscontract afsluiten
Het kan gebeuren dat u te maken krijgt met een onverwachte lekkage of andere schade aan uw leidingen en afvoer. In dat geval is het natuurlijk zo snel mogelijk een loodgieter inschakelen. Nadat het euvel is verholpen, maar blijkt dat er toch schade is aangericht dan zult u zich wellicht de vraag stellen of het niet voorkomen had kunnen worden.

In veel gevallen ontstaan lekkage en andere problemen aan leidingen enafvoer aan slecht of geen onderhoud. Roest treedt op, of verstoppingen hopen zich op. Loodgieters erkennen dit probleem en bieden daarom onderhoudscontracten af. Hiermee bent u verzekerd van veelal een jaarlijkse controle op uw (centrale-)verwarming, leidingen, sanitair, gas, et cetera. Dit valt in samenspraak met de loodgieter af te spreken. Op die manier voorkomt u onverwachte problemen!

Heeft u een onderhoudscontract afgesloten en mocht het toch nodig zijn dat u accuut een loodgieter nodig heeft dan is de loodgieter vaak 24 uur per dag te bereiken. Daarnaast worden er vaak geen voorrij- en arbeidskosten berekend. Dit zit als het goed is in een onderhoudscontract.

Wel is het zo dat loodgieters niet allemaal hetzelfde werken. Informeer dan ook altijd naar de inhoud, kosten en mogelijkheden van een onderhoudscontract.

Kunt u de diensten van een loodgieter gebruiken, of wilt u simpelweg weten of er een goedkopere loodgieter is die aan uw wensen voldoet? Wacht niet langer en vraag direct offertes aan.